fredag 4. mars 2011

Vientiane og Vang Vieng





Vi reiste fra Phnom Penh og dro til Vientiane i Laos. Vi ble bare et par netter og tenkte prove faa med de viktigste tingene paa en dag. For anledningen leide vi rosa Hello Kitty sykler. Ja, du leste riktig! Vi tenkte det var morsomt, og det gjorde alle vi motte paa vaar ferd ogsaa. Selvfolgelig endte det med at vi rotet oss fullstendig bort, og da skapte de snasne syklene enda mer oppstyr. Hehe...

 Vaare fiiine rosa sykler!



 De ville ikke slippe oss inn til Presidentpalasset paa de fine syklene vaare...


Lao-skjort maa til hvis man vil inn i templene
Sarah forelsker seg i en buddah, mens Maren kommer i fullstendig harmoni.. Men det var visst ikke lov til aa rore buddaene da...oops..

Men, vi kom oss tilbake til slutt og da var det godt aa levere fra seg syklene. Paa kvelden spiste vi paa en fransk restaurant for vi tok tidlig kvelden. Vi skulle tidlig opp dagen etter for aa ta bussen til Vang Vieng.


I Vang Vieng var det en ting som maatte gjores, og det var tubing. Et noe taapelig konsept, men det var moro. Ca klokken tolv paa formiddagen dro vi og leide en tube (innsiden av et traktordekk) hver og tok en tuk-tuk til start. Man sitter i ringen nedover en elv og saa er det barer nedover elven som man stopper paa. Vi ble kjent med to svenske jenter som vi holdt oss litt sammen med, men var masse andre festlige folk der ogsaa.

Folk som kaster seg i vannet..
...og ikke lenge etterpaa gjorde Sarah det samme:)
Her ser man hvorfor hele greia var en smule harry..
Etter en kjapp dusj og skift dro vi paa Q-bar hvor vaare med-tubere ogsaa var. Det var goy helt frem til vi innsaa hvor harry det var. Hehe... Etter ti timer med full fart orket vi ikke mer, og vi var utrolig nok i seng klokken tolv.

I dag tar vi bussen videre. 10 timer paa en sovebuss... Herlig!